Reacties

  1. m.renes zegt

    Als beginnend imker ben ik erachter gekomen dat de bijensterfte mede veroorzaakt word door de intensieve landbouw. Jammergenoeg ligt hier de nadruk op zoveel mogelijk productie. Gifgebruik, en het zo effectief gebruik van landbouwgrond zorgen voor een bijonvriendelijk leefmileu. Je ziet bijna geen wilde bloemen, alles word zo kaal mogelijk gehouden/gespoten. En dan word er nog een ontzettende hoeveelheid stront over het land gespoten! Je kunt je afvragen of het voedsel wat op deze manier word gewonnen goed is voor de mens. Wat zeker is dat het niet goed is voor de bijen. En daarmee ook niet goed voor de mens. Want een ding is zeker wanneer we zo door gaan verdwijnt de bij en daarmee de mens.

  2. Hanneke Koene zegt

    Hoe actueel is de informatie in dit artikel nog? Is het nog relevant als achtergrondinformatie bij een discussie vandaag (juli 2015) over milieubeleid en spuitcirkels?

  3. J.a.w.f. LAm zegt

    Er wordt alleen gedacht aan omzet Het is net als met de piloot die bommen gooit ,na zijn werk gaat hij naar huis begroet zijn live vrouw n zijn schatten van kinderen en hij denkt niet eens aan het onheil dat hij met zijn bommen heeft aangericht alles is ver uit zicht Zo ook met de gifspuiter gifspuiter die gaat na de spuiterij naar huis en denkt niet eens na over de gevolgenMisschien bidt hij zelfs wel om een goede oogst J.a.w.f.Lamll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.