Reacties

 1. Sabrina van den Hurk zegt

  Het niet nakomen en halen van de gemaakte afspraken sinds 1991 kan gewoon? En we zijn juist wel gebaat bij uitbreiding van statiegeld op kleine blikjes en flesjes aangezien er dagelijks 5000 in het milieu terecht komen! Ik vind het schandalig! Het zou helemaal geen discussie moeten zijn, omliggende landen hebben al of gaan statiegeld juist uitbreiden, en wij discussiëren om het helemaal af te schaffen? Er is zo’n groot draagvlak in Nederland dus Statiegeld moet blijven.

 2. Eef Victor Balvers zegt

  Retourverpakking (Plastic flessen) moeten hergebruikt worden.
  Er is al een teveel aan zwerfvuil – de wereld gaat aan plastic-vervuiling ten onder !

 3. Margreet zegt

  Ongelofelijk en verdrietig dat geld nog steeds zo’n grote invloed heeft. De wereld gaat verstikken in het afval, en de wereld, dat zijn wij zelf. Deze manier van recyclen blijkt al jaren prima te werken, uitbreiden dus ipv afschaffen. Regering, kom op voor ons en onze kinderen, doe wat goed is en voor mij vanzelfsprekend. Hou iedereen aan de gemaakte afspraken: niet gehaald, dan de consequenties doorvoeren. Zo voedt je ook je kinderen op als het goed is 🙂 Laat de graaiers voelen dat ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedrag. Luister naar “het volk”. Ik begrijp nu dat wij met betrekking tot deze zaak niet echt goed vertegenwoordigd worden in het Parlement: WIJ WILLEN MEER STATIEGELD, NIET MINDER!!!

 4. Gerard Elkhuizen zegt

  Raar dat de partij van Normen en Waarden en het behoud van de schepping hoog in het vaandel heeft, tegen statiegeld is. Gewoon gezwicht voor de lobby van de verpakkingsindustie. Bedrijven storten al jaren geld in de verkiezingskas van het CDA. En deze wil je niet tegenwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.