Reacties

 1. Rob zegt

  “Verbeter de wereld en begin bij jezelf!”
  Het is wel heel gemakkelijk om de bal bij de volwassenen te leggen, alsof die in hun leven niets hebben gedaan om de wereld te behouden dan wel te verbeteren. Het probleem ligt echter bij de grote multinationals en de regeringen. Het grote geld regeert! En vlak daarbij ook niet de invloed van bitcoins uit, een wereld die vooral beheerst wordt door jong mensen. Aldoor meer winst is het motto. Als iedereen, maar dan ook echt iedereen, de lat lager zou leggen, zou de wereld er veel beter uitzien. Maar dring hiermee maar eens door bij de jeugd die de prestatiemaatschappij in leven houden.

 2. Hans Kanters zegt

  Ik denk dat het van alle tijden is zie hiervoor de hippie beweging in de jaren zestig. Ook die jeugd had het heel anders voor met de maatschappij. De Club van Rome liet zien dat het helemaal anders moest. En als je dan ziet wat er na vijftig jaar van geworden is. Dan ben ik niet zo positief gestemd en snap ik ook dat de jeugd ook grote vraagtekens zet.
  Ik denk ook dat Social media heel veeleisend en tijdslurpend is . Ook omdat je de hele wereld kan volgen en op je af ziet komen. Ouderen beseffen vaak beter dat niet alles kan. Jongeren zijn uit op een carrière of betere wereld en willen dat nu.
  Als 50+ herken ik me wel in die jeugd maar internet en alles eromheen was er nog niet. Het was simpel wel meer papierwerk maar niet op de ‘Slimme’ telefoon zoals we die nu kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.