Reacties

 1. Dina zegt

  Het is een OERWOUD aan alle regels!! Nu met alle welvaart gaat het harder als nooit tevoren!!! Alle Multi – Nationals zoals UNILEVER kijken niet verder dan hun eigen zak.
  Die gaan echt niet kijken of een instituut opzetten voor het langere termijn gebeuren!!
  Bijvoorbeeld; voor elk lichaamsdeel hebben we een ander soort ‘zeep’nodig……..
  Wat een onzin, vroeger deden we alles met groene zeep, er is nooit iemand van dood gegaan. Sterker nog, van al die onzin van tegenwoordig krijg je jeuk of grote bulten en dan maar weer smeren………….met palmOLIE. Vroeger deden we dat met een beetje bleu-band of roomboter dat hielp ook heel goed. Zielig voor die mensen die daar wonen, die moeten wel!!! Anders krijgen ze geen internet enz. enz.
  Want ze ontbossen niet de wouden maar ook hele volks – stammen. Die MOETEN mee met het hele gebeuren. Allemaal aan de ‘LUXE -ZEEP”. Laat die mensen met rust, ze missen niks aan die volksverlakkerij…. ben er eigenlijk wel een beetje jaloers op.Je zal maar zo wonen en leven zonder al dat klote gedoe met rekeningen en deurwaarders. Dat is toch de hemel op aarde!!!!!!!!!!!!!!!!! Wie is er nu slaaf????
  Dat zijn wij……met alle gemakken. Slaaf van de rekeningen en opgelegde belastingen om het vieze zooitje in Den Haag en Brussel aan het vreten te houden.
  Justitie weet daar helemaal goed mee om te gaan, voor diegene bestaan andere wetten….We stonden erbij en keken erna. Ja, alles is zo mooiiiiiiiiiiiiiii.
  Wat worden we toch om zeep geholpen. Het zijn maar een paar grote Multi – Nationals. Die kunnen pronken met hun spullen en wij vergapen ons eraan.
  Mooie bladen; Linda en al die onzin. Wat hebben wij eraan?? Zorgen dat je portemonnee steeds leeg is!!! En verslaafd aan internet en tv. Wat zal het volgende nieuwtje weer zijn…. Het kost maar een 20 á 30 gulden, sorry EURO per maand>>>
  Alles even optellen, dan even kijken hoeveel we over hebben om van te eten…..
  Dat is het doel van de techneuten van deze tijd; hoe kan ik een burger leeg trekken,
  en ze zo ‘houden’dat ze as. maandag weer aan het werk gaan!!!!!!!!!!!!!!!
  En dan begint het leegtrekken weer……..Pppfffttt.
  Laat ze niet te veel óverhouden’ dan gaan ze soms spijbelen of zelf de direkteur uithangen.. Ik zag bij ‘blokker’zo’n mooi tuinstel van dat echte ‘HOUT’. Bijna niet te betalen, maar de buurvrouw heeft ook zo’n mooi buitenstel. Oh, ik vergeet wat…..
  Ze heeft haar bankstel buiten gezet. Dubbel Comfort, binnen en buiten??
  Plastic is ook mooi, beter dan een omgehakt woud of niet???????
  Die bomen komen nooit meer terug !!!! Wat een vreselijke wereld.
  Hoop voor degene die zich daar aan schuldig maken, dat het 4 weken mag regenen.
  Laat geen boom meer omhakken…….waar hebben wij dat voor nodig???
  Niet voor de keukenkachel……Ik leerde vroeger dat we zuinig met energie moesten omgaan……. Nu heb ik soms de PC, TV en soms ook nog een radio aan….
  Ik schaam me diep. Hoe ben ik zo geworden???? Ja, anders krijg ik weer te horen ‘wat is het toch stil bij jouw’. En juist….dat is toch heerlijk!!!!!!!
  Buiten zitten kan ook op een kistje, best gezellig, dan is het ook weer lekker om naar binnen te gaan, geen terrasverwarming en andere . Vroeger kon je ook geen sla kopen in de winter….Back to the Basic heet dat toch tegenwoordig.
  Gewoon doen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.