Reacties

  • W.D.Faasse zegt

   Ik kan niet begrijpen dat ik schandalig hebt beantwoord, ik heb gereageerd wat ik zie en gelezen hebt en ik kan niet begrijpen wat daar schandalig is beantwoord, ik vind je reactie dan ook niet terecht wat ik heel jammer vind, mag ik dan van U weten wat het schandaal is in het antwoord.

 1. Judith Beulink zegt

  Het is toch werkelijk van de “kwaadaardige” ZOTHEID” dat er zo SCHANDALIG omgegaan wordt met de lucht die we inademen, alleen van wege dat stomme geld!!!
  STIEKEMERDS

 2. W.D.Faasse zegt

  Judith.
  Zo bedoel ik het ook precies het zelfde wat er moet wijken voor meer wegen het kappen van bossen die we niet kunnen missen wat de schone lucht betreft en zo zijn er veel meer onderwerpen die moeten wijken en niet geïnvesteerd worden inderdaad van wege dat stomme geld ik was en ben het volkomen eens met het uitgang punt schone lucht zo was ook mijn bedoeling in het eerste bericht en niets anders.

 3. Julia Barendse-Dijk zegt

  Beste milieu-vrienden, dit alles heeft geen zin als de Chemtrails niet aangepakt worden. Het KWAAD zit boven onze hoofden en niet alleen op de GROND.

  • Tineke Leenders zegt

   Juist Julia….dat dacht ik ook toen ik dit artikel las…maar er zijn helaas nog altijd teveel mensen die Chemtrails als onzin beschouwen…wij zijn immers de “complotdenkers”….en de weerman heeft het nog steeds over sluierbewolking….

  • Diny Roos. zegt

   Exact Julia Barendse-Dijk.
   En wie gaat dit beëndigen?
   Dit gebeurt al sinds de jaren 30.
   Heel bewust wordt wij langzaam maar zeker om zeep geholpen.
   Dit is op 100% geen hoax, maar de verdrietige waarheid, gerealiseerd door onze overheden. Cq zij met hen dubbele agenda’s.
   Geintensiveerd sinds 21 Jan 2014.
   Onze prachtige zorgstaat, met de allerbeste bedoelingen voor hen bevolking?

 4. John Nellen zegt

  Wanneer het om geld graait is NIETS heilig. Dierenwelzijn, luchtkwaliteit, gezondheid, ons ecosyteem, de aarde en ook onze levens stellen niets voor. Een aanslag door IS en iedereen is een rep en roer. Doch dit treft ieder van ons en je hoort er ziet er niets van. Dit is het werkelijke terrorisme. En het ergste is dat wij er met onze leefstijlen zelf aan meewerken. Wij zijn net als die koeien en kippen en varkens vee. Consumptie vee. Geef ons voer en mobieltjes en we gaan nog vrijwillig van de weide naar de stal ook.
  Zag laatst een rapportage over obesitas in de VS en de lobby van de voedsel en suikerindustrie. Een wetenschapper vertelde dat als een buitenlandse mogendheid verantwoordelijk was voor de gezondheidstoestand van hun kinderen, dat de VS er dan zeker wel mee in oorlog zouden zijn. Ondertussen kun je ook hier nog geen bouwmarkt binnenlopen of aan de kassa of ingang wordt snoep verkocht. Als we zelf niet in staat zijn om offers te brengen in onze leef en consumptiegewoonten en als we niet niet willen weten wat we eten en waar het vandaan komt, dan kunnen we het schudden.

 5. Jan Bulsing zegt

  Er zijn ongetwijfeld lobbyisten bij die (klein)kinderen hebben. Hebben ze in hun zucht naar geld naast het dierenleed dat zij aanrichten wel eens nagedacht over de gevolgen die hun (wan)gedrag voor hun eigen en onze kinderen heeft of houden zij zich daar doof en blind voor ?

 6. C. Brans-Willems zegt

  Wij hebben een vakantiehuisje in Zeeland, waar we gelukkig af en toe naar toe kunnen vluchten.
  We zijn resp. 93 en 82 jaar oud. Als we een dag in Brabant zijn, heb ik ontstoken ogen en astma.
  Zou zo graag hier in eersel ook wat lucht krijgen!

 7. Mariken Ruiter zegt

  Beste mensen,
  Alweer een bericht dat te maken heeft met de invloed van de veehouderij op onze gezondheid. We worden overspoeld met informatie over bijvoorbeeld Q-koorts, mestverwerking, fijnstof en resistente bacteriën. Maar wie een overzichtelijk verhaal zoekt over wat er nou eigenlijk aan de hand is op dit gebied, kan dat niet vinden. Daarom schrijf ik, in opdracht van de Brabantse Milieufederatie, een overzicht van de effecten van de veehouderij op de gezondheid. Eerlijk en wetenschappelijk verantwoord maar wel kritisch beschouwd vanuit het perspectief van de burger. Meer informatie en de mogelijkheid om een broodnodige financiële bijdrage te leveren: https://www.pifworld.com/nl/projects/sUeQ5KjUhHw/gezondheidsonderzoek-veehouderij/about.

 8. Maria Bitterling zegt

  Deze schande doet me denken aan de woorden van mijn geschiedenisleraar, die tijdens de les een keer opmerkte dat de macht in deze wereld niet in handen is van regeringen, maar van multi-nationals. Zij maken de dienst uit. Inmiddels is het 54 jaar geleden dat hij deze woorden sprak. Hoe waar ze zijn, heb ik me veel later pas gerealiseerd. Multi-nationals en lobbyisten zijn in mijn optiek criminelen.

Trackbacks

 1. […] Down to Earth financiert onderzoeksjournalistiek op groene onderwerpen. Down to Earth is het journalistiek onafhankelijke magazine van Milieudefensie. Dit onderzoek kwam tot stand met steun van OneWorld. Dit artikel is deel van een serie over de lobby rond Europese luchtkwaliteitsnormen. Zie ook het Down to Earth onderzoek: Koehandel over schone lucht: zo werkt de landbouwlobby. […]

 2. […] (*) Down to Earth financiert onderzoeksjournalistiek op groene onderwerpen. Down to Earth is het journalistiek onafhankelijke magazine van Milieudefensie. Dit onderzoek kwam tot stand met steun van OneWorld. Dit artikel is deel van een serie over de lobby rond Europese luchtkwaliteitsnormen. Zie ook het Down to Earth onderzoek: Koehandel over schone lucht: zo werkt de landbouwlobby. […]

 3. […] Down to Earth financiert onderzoeksjournalistiek op groene onderwerpen. Down to Earth is het journalistiek onafhankelijke magazine van Milieudefensie. Dit onderzoek kwam tot stand met steun van OneWorld. Dit artikel is deel van een serie over de lobby rond Europese luchtkwaliteitsnormen. Zie ook het Down to Earth onderzoek: Koehandel over schone lucht: zo werkt de landbouwlobby. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.