Reacties

  1. Kristin Wijnja zegt

    Ik verwacht dat de deelauto voor veel mensen aantrekkelijk is i.p.v. hrt hebben van een tweede auto, dat maar zo nu en dan nodig is.
    Er is verder een groot verschil tussen de grote steden met goede ov- voorzieningen, en het platteland, waar men zonder auto gewoon niet kan wonen.

  2. Olga Hagenaar zegt

    Ik ervaar als gewone fietsster veel last van deelscooters omdat ze maling aan de regels hebben. Ik heb al genoeg last van gewone scooters en fatbikes en elektrische fietsen. Het maakt in de stad ook weinig uit, ze staan vaak stil bij dezelfde stoplichten als ik. Ik erger me ook aan hun asociale parkeergedrag. Gisteren is er nog een bij ons op de stoep geplaatst. Deze werd wel snel opgehaald (Felyx) maar we hebben ook vaak een mail aan het meldpunt gezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.