Reacties

 1. ed zegt

  Dit riekt al weer naar Monsanto’s invloed op media, in Amerika werd ook de media zo gemanipuleerd, en de mond gesnoerd, dat ook presentators werden ontslagen omdat ze over Monsanto media nieuws gaven wat hun niet beviel, maar wel de waarheid is! iedere druppel vervuiling wat wereldwijd met Roundup geloosd word is een optelsom wat on allen aangaat.

 2. p.l.goedendorp zegt

  Goede Morgen Argos .Mijn Zoon Werner Ronald Goedendorp is helemaal chemisch vermoord door platspuiten en onder dwang in isleercellen medicijnen gedwongen innemen anders met 6 man op een matras en een spuit in je bil en gooi hem maar als oud vuil in de stront in een isoleercel in de GGZ-Delft.
  Dit is pure moord ,maar het gaat geniepig en gluiperig. Het chemiche proces om Natrium te vervangen door Litium verstoort je hele inwendige hormonale en chemische inwendig metabolisme .Je schildklier kan je lichaams eigen hormonen en enzijmen niet meer maken . dus ga je langzaam dood en dan zijn ze weer een lastpost kwijt en het moet wel op een NATUURLIJKE DOOD lijken op papier.En sommige plegen zefmoord omdat ze niet weten wat ze doen en het leven zo geen zin meer heeft.
  Een normale advocaat komt er niet in ,.je moet door electronische deuren 3 stuks en dan zoeken naar een speciale GGZ-ADVOCAAT en die zijn schars en voordat je die geonden hebt is je zoon als kapot gemaaakt

 3. Radio Luisteren zegt

  Beste eigenaar van Down to Earth Magazine,

  Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige inspanningen van Argos Reporter Radio op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Hun diepgaande reportages en onthullingen zijn van onschatbare waarde voor het blootleggen van belangrijke kwesties en het vergroten van ons bewustzijn. Dankzij hun toewijding kunnen we beter geïnformeerde beslissingen nemen en een positieve impact hebben op onze wereld. Ga vooral zo door!

  Met vriendelijke groet,

  Mabel Chavez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.