Reacties

  1. van Wijk zegt

    Graag wil ik mij aanmelden voor de petitie Tientje voor Stientje, maar ik ben tegen het gebruik van de sociale media, zoals twitter en facebook. Hoe kan ik toch de petitie tekenen? Tijdens mijn wekelijkse hardlooprondje en het wandelen verzamel ik veel zwerfafval, en dit doe ik al jaren. Het probleem lijkt toe te nemen.

  2. Paul Kobald zegt

    Dirk Groot wilde nog een mailadres noemen vanmorgen op vroege vogels; is erbij ingeschoten helaas. Wil nl. graag een factuur sturen voor zwerfafval opruimen, en gebruik geen ‘social media’. Verwacht uiteraard geen geld… Wel dat ‘men’ weet heeft van hoeveel mensen geven om een schoon milieu.

  3. E. Kool zegt

    Ik sluit me aan bij Van Wijk (5/8 11.13u); ik prik wekelijks ruim 2u zwerfvuil, al zeker 8jr. Als ik dat eens uitreken; 2u x 52 wkn x 8jr = 832u. Waar kan ik heen met mijn factuur? En inderdaad; het lijkt wel vechten tegen de bierkaai…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.