Reacties

  1. Henk Tennekes zegt

    Met correspondentie met een medewerker van SOVON kan ik aantonen dat de ecologen onder leiding van Hans de Kroon door mijn boek “Disaster in the Making”werden geïnspireerd tot het onderzoek dat zij in Nature hebben gepubliceerd. De auteurs hebben het echter nagelaten naar mijn boek of mijn publicaties in vaktijdschriften te verwijzen. Het gedachtengoed van een ander overnemen zonder bronvermelding is ook volgens de definities van de Radboud universiteit een vorm van plagiaat. De auteurswet beschouwt plagiaat echter niet als een rechtsinbreuk zodat ik juridisch niets kan ondernemen tegen De Kroon c.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.