Reacties

 1. M. Grobbe zegt

  Goed om te we ten dat de europese ministerraad deze mogelijkheden om mensen Hun recht te geven blokkeren. Ga door met deze misstanden aan de kaak te stellen!

 2. M. Grobbe zegt

  Goed om te we ten dat de europese ministerraad deze mogelijkheden om mensen en groeien hun recht te geven blokkeren. Ga door deze mistandentanden aan de kaak te stellen. Ik zal in mijn omgeving mensen hier over berichten en aanspreken..

 3. John Verpaalen zegt

  De Europese Unie ligt dwars, dus ook Nederland, dus ook de Partij van de Arbeid die nog altijd deel uit maakt van de (demissionaire) regering. De PvdA heeft bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen 9 zetels behaald. Wat mij betreft zijn het er nog negen teveel, zolang het bij mooie woorden blijft en ze zich niet actief inzet om dit onrecht te bestrijden!

 4. A. van het Kaar-Oostra zegt

  De rechten van de mens tellen niet, alleen de rechten van het grote geld tellen. Is dit geen vorm van criminaliteit ? Zo kan de politiek nimmer het vertrouwen krijgen van het volk.

 5. A.M.Geevers zegt

  Dit is zó TTIP. Iedereen die dit leest begrijpt waarom we dat niet moeten willen ( Nederland en de EU wilden wel graag !) Dat grote bedrijven de dienst gaan uitmaken , slavernij bedrijven , vervuilen , mensenrechten schenden mag allemaal wel. Een individu wordt voor het Int.Gerechtshof gedaagd als hij/zij iets heeft misdaan. Het Europees Parlement ziet wel in dat het de campagne moet steunen maar de Europese Unie is tegen ! ( Snapt U het allemaal nog ?) In dit geval schaam ik me weer eens kapot dat ik een Nederlander en een Europeaan ben !! EU in Brussel doe eindelijk eens iets positiefs voor deze wereld……………….

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.