Reacties

 1. T zegt

  Tara Alexandra Als ik alle verhalen lees heb ik bij een aantal wel me bedenkingen, betreffende de link met hun dood en de feiten hiervan. Waar zijn de bronnen die dit kunnen bevestigen?

 2. Freek Kallenberg zegt

  De bronnen zijn vermeld onderaan de beschrijvingen bij de foto’s van de 30 activisten. Maar zoals we in het artikel vermelden is het niet altijd eenvoudig om de informatie 100 procent te controleren. De milieugroepen in zuidelijke landen zijn niet altijd zo goed georganiseerd als Greenpeace of Milieudefensie, beschikken over minder middelen én willen vaak niet teveel ruchtbaarheid of informatie geven uit angst voor represailles.

 3. fauna beschermer zegt

  Niet alleen in die landen vinden er bedreigingen naar natuur beschermers plaats , Ik ben zelf iemand die zich met fauna onderzoek en fauna bescherming bezig houd en heb op startpagina prikborden en freegoodies de nodige aanvallen omtrent mijn bezigheden met de fauna gehad , er werden zelfs holocaust verwensingen geuit naar alle mensen die zich met fauna bescherming bezig hielden en nog veel meer aanvallen op mijn leven met fauna onderzoek t.b.v. fauna bescherming .
  Ik heb die discussie met dat soort niveau van communiceren zeer recent gestaakt want ik ben wel met dingen bezig die het gros van de maatschappij al legitiem ziet en niet zoals hun criminaliseert alsof het handel is in blanke slaven en blanke slavinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.