Reacties

 1. Lourens zegt

  Met grote scepsis lees ik dit artikel. Lees dit artikel eens van een visser. https://deschrijvendevisser.nl/?p=555#comment-459 Uiteraard heeft die ook zijn belangen, dus lees het met dat in je achterhoofd.
  Windturbines zouden goed zijn? Is het geloofwaardig dat dieren het monotoon gedreun die mensen uit hun slaap houd kunnen negeren? Het is zo dat kokkels ook op schepen groeien die stampend op zee varen, dus waarom niet? Maar ik heb nog van geen enkele natuur organisatie de onderwaterfilmpjes gezien van de nu al aanwezige molens en hun paradijselijke betonnen woonruimtes voor de natuur. En verjagen de molens niet juist al die jonge visjes enz. met hun gebrom en gedreun? Dus als kweekvijver is zo’n molenpark naar mijn mening zeer ongeschikt. Het is ook wachten op de eerste slachtoffers onder de Walvis soorten? Vogels vallen volgens de een bij bosjes in die parken en volgens de ander zoals hierboven is daar een oplossing voor?
  Tja waarom importeren we niet gewoon zonne-energie uit de warme landen i.p.v. Olie?

  Ik woon vlak bij de hoogspanningsmasten en kan zo’n 200 meter monitoren vanuit mijn raam. Elk jaar vallen daar wel slachtoffers door, gewoon vogels die tegen draden aan vliegen. Zwanen, eenden, reigers, elk jaar wel 1 of twee op die 200 meter die ik dan zie. Er hangen honderden zo niet duizenden kilometers van deze draden in de lucht. Dus je kan je voorstellen wat bewegende onderdelen van tientallen meters per stuk doen. Geen dier dat daar op bedacht kan zijn. Net zoals ze nog steeds niet aangepast zijn aan ons autoverkeer is dit een extra gevaar voor de vrije natuur van flinke proporties. MIJN ZONNEPANELEN HEBBEN NOG GEEN ENKEL DIER HET LEVEN GEKOST!

  Windturbines zijn in mijn beleving geen oplossing maar een nieuw probleem, ze gaan gepaard met fraude en gevaar voor de natuur en voor de mijnwerkers in China die de zeldzame delfstoffen moeten winnen voor deze dubieuze oplossing en afzichtelijke monsters.

  “Don Quichot”

  • roland zegt

   Lourens schrijft: “waarom importeren we niet gewoon zonne-energie uit de warme landen i.p.v. Olie?” EN “bij de hoogspanningsmasten .. elk jaar vallen daar wel slachtoffers door”
   – en meer slachtoffers door die zonnestroom invoer?

 2. Chris zegt

  Jawel, ergens klopt dit verhaal dus wel. Grote windmolenparken in de Noordzee met eilanden nabij de Doggersbank zullen inderdaad tegelijkertijd als visreservaten dienen. Deze opgewekte AC wisselstroom is gemakkelijk naar de 4 belanghebbende landen te transporteren. Zodoende zullen onze kustprovincies en Waddeneilanden in samenhang met zonnepanelen energie, welke dus binnen het vastgoed met een aparte DC zonnepanelen energie meter moeten worden voorzien i.v.m. de BTW opbrengsten registratie, voor de aanvang van de energie transitie zorgen. Dus je mag de elektra energiemeters nooit laten terugdraaien i.v.m. de vereiste BTW opbrengsten registratie binnen uw eigen vastgoed. Op Ameland is ook een nieuw soort laag calorisch gas ontwikkeld met 1 deel biogas en 5 delen waterstofgas. Als je dus een eenrichtingsverkeer stroomketen in de meterkast realiseert d.m.v. een aparte zonne-energie DC elektrameter en via een DC omvormer naar AC wisselstroom aansluit voor de hoofdzekering, ontstaat er dus een rechtmatige en rechtvaardige energietransitie, welke verder ontwikkeld kan worden naar een decentraal DC netwerk op lokaal niveau. Via een Linux vastgoedmodem welke een eigen introvert Home WiFi signaal realiseert en aan te sluiten is op uw eigen introverte home ICT netwerk, kunt u dan het ware gebeuren in Uw meterkast financieel, monetair, fiscaal en facilitair correct en juist zelf verautoriseren. Daarnaast kan het Linux vastgoedmodem een extrovert signaal versturen naar de AC wisselstroom netwerkbeheerder en dus tegelijkertijd naar de lokale DC gelijkstroom netwerkbeheerder. Op deze wijze ontstaat er dus een BTW opbrengsten registratie, triplet autorisatie, voor home en terplekke en op afstand te beheersen energievormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.