Reacties

  1. T. Andringa zegt

    Ik heb een Philips marathon stofzuiger die ik tot volle tevredenheid gebruikte, tot voor kort althans. Er kwamen startproblemen, steeds harder op het deksel slaan om hem aan de praat te krijgen totdat ook de motor doorbrandde. Op het internet gezocht maar nergens hetzelfde type te vinden. Ook een aantal winkels die normaliter ‘alles’ hebben slaagde ik niet. Gegoogled op ‘vervangende motor voor’ … kreeg ik uiteindelijk een suggestie aangereikt. Inmiddels draait de stofzuiger weer met een iets lichtere motor maar daar merk je niets van. Voor het slechte starten moest ik ook nog een nieuwe schakelaar bestellen maar voor zo’n 80 euro kan ik nu weer járen vooruit. Wat ik wil zeggen, geef niet te snel toe aan de onwelwillende houding van het winkelpersoneel om maar snel een nieuwe te kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.