Reacties

 1. Elizabeth de Roock zegt

  Ja en maar zeggen dat de USA blank is nou er is niks van ze bij dat land is gejat van de Indianen dat blijf ik zeggen !En nou willen ze zo snel mogelijk van af bevolkingsgroepen die niet in hun mooie blanke Christelijke straatje passen !Die Trump is net zo`n terrorist als degene die hij denkt te moeten weren .Geschift is ie en een crimineel die een gevaar oplevert voor de wereld vrede en het milieu !!!!! Een land dat ik overigens met blanke leiders nooit zal bezoeken ,dit land behoort toe aan de Indianen en aan niemand anders !!!!

 2. Anthoon Budel zegt

  Het is een strijd tegen het kapitalisme en het grote geld. Niet alleen de grote bedrijven moeten aangesproken worden. Ook de duizenden individuele burgers die profiteren van kapitalisering, van roofbouw en geldwinning.

  • Mevr A Tolenaars zegt

   Anthoon ik ben het helemaal met U eens.Neem die grote banken de bilderberg groep.
   Plus die hogeheren van Regeringen en consorten.
   Maar America moet je ook niet uit sluiten die maakt nep oorlogen en zo word de burger van die landen kapot geschoten.En Trump die deugd ook niet,het zal me niets verwonderen dat hij niet lang President is.Maar Elizabeth heeft wel gelijk dat de Indianen uit hun leef gebied geschopt zijn,wat niet terecht is.Ik wens een gezegende afloop met GOD aan onze zijden.

 3. Eira zegt

  Vreedzame demonstraties mogen natuurlijk nooit zo uit de hand lopen, dat was gelukt en toch volgt er een onrechtmatige afstraffing. Laat die pijplijnen er niet komen, er is al zoveel vervuilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.