Reacties

  1. Marga zegt

    Zo herkenbaar, als je uitgaat van genoeg, is er altijd genoeg, en dat bleek nog duurzaam ook. Ik trainde mezelf met minder uitgeven noodgedwongen na verlies van mijn baan, waardoor ik meer tijd had minder geld uit te geven en ontwikkelde een negatief inkomen en mijn “Bespaarpotspel notitieboekje” hielp mij in de tussenfase om vrolijk te worden van minder geld naar meer tijd, energie en een goed leven. Dat bleek nog duurzamer ook. Ik bleef wel kiezen voor puur, vers en eerlijk en kwam erachter dat veel waardevols in het leven niet eens met geld heeft te maken. De overvloed kon best minder. Genieten en leven in het NU, is de sleutel voor succes. Iedereen op zijn eigen manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.